Ducem afacerea ta
în mediul online!
Web design Web Development Ecommerce

Pasiunea

noastră

Este afacerea voastră

SERVICII WEB DEVELOPMENT

Oferim servicii de web development folosind platformele WordPress, Prestashop, Joomla și Shopify. În cazul proiectelor care necesită design și funcționalități personalizate, back-end-ul se realizează prin framework-ul Django, framework bazat pe limbajul de programare Python. Pentru structurarea și implementare designului - componenta de front-end - folosim Bootstrap si Javascript, care ne asigură adaptabilitatea website-ului la browserul sau dispozitivul de pe care este acesta accesat de utilizatorul final.

Servicii WEB

CE ALTE SERVICII MAI OFERIM?

WordPress

Cu ajutorul partenerilor noștri, îți putem pune la dispoziție servicii conexe web development-ului, astfel încât afacerea ta să beneficieze de o mai bună vizibilitate online.

Lucrând de aproape cu partenerii noștri în toate proiectele, reușim să îți oferim o solușie integrată în ceea ce privește prezența online a afacerii tale.

01

ecommerce

Ecommerce

Cu ajutorul serviciilor de ecommerce pe care le oferim, vei putea să începi să vinzi online în mai puțin de 24 de h după finalizarea website-ului.

02

Google

Google Adwords

Prin intermediul campaniilor PPC, traficul îți va crește, iar prezența online va fi din ce în ce mai vizibilă.

03

Social

Social Media

Îți creăm o prezență online pe rețelele de socializare astfel incât să intri în contact cu potențialii clienți, dar și cu cei deja existenți. 

04

Facebook

Facebook ADS

Realizăm campanii de Awareness a brandului tău sau a serviciilor pe care le oferi, precum și a postărilor de pe pagina de produs.

Procesul nostru de lucru

Pașii

Pasul 1

Discuția

Discutăm direct cu clientul pentru a afla toate ideile.

Pasul 2

Realizarea

Începem implementarea ideilor în website.

Pasul 3

Feedback

Clientul vizualizează website-ul și ne spune părerea.

Pasul 4

Lansarea

Website-ul este deja online și afacearea poate începe.

PROJECT MANAGEMENT

Punem la dispoziție servicii de management și consultanță de proiect, plecând de la specificul afacerii. Înainte de a scrie orice linie de cod, trebuie să avem în vedere care este scopul website-ului, să trasăm strategia generală de marketing post implementare și să decidem care sunt cerințele și pașii temporali de urmat. În cazul în care participăm și la dezvolatarea website-lui, ne vom asigura că pașii stabiliți în strategia inițială sunt realizați conform specificațiilor inițiale. Mai mult decât atât, vă putem asista și la conturarea bugetului de dezvoltare, scalare și marketing al întregului proiect.

CONSULTANȚA INTEGRATĂ PENTRU O PREZENȚĂ ONLINE

Echipa este alcatuită din membri specializați în diferite arii conexe web developmentului. Datorită capacităților și experienței noastre, ne putem ocupa de cercetarea inițială în ceea ce privește strategia generală de concepție a website-ului, a conținutului și a designului. În același timp realizăm analiza concurențială din punctul de vedere al motoarelor de căutare, social media și al plasării generale în piața online.