Wayne Development

Companie

Povestea echipei noastre

Aici este despre noi, despre Wayne-dev și echipa din spatele afacerii tale.

Wayne Development

Povestea din spatele echipei

Despre noi

Wayne Development a fost creat cu scopul de a schimba, în timp, întreaga piață de web development din vestul Romaniei. Într-un mediu foarte volatil, ne-am propus să aducem o doză de profesionalism, tradus în primul rând prin predictibilitatea modului de lucru, stabilitate în ceea ce privește colaborarea și durabilitatea în timp a acesteia.

Wayne-dev

Proiectele bine organizate sunt create de partea tehnică a echipei. Fiecare afacere are necesitățile ei, și, de asemenea își propune obiective precise pe care trebuie să le atingă. Tranziția de la offline la online poate părea complicată, însă în realitate lucrurile implică un proces amplu de cercetare. Dezvoltarea unui proiect fie de prezentare, fie de magazin online stă în mâinile profesioniștilor noștri. Rețeta succesului constă în conceperea unei strategii bine puse la punct care are la bază principii tehnice, creative și organizatorice.

Ne place să credem că produsul în sine nu este doar un proiect bifat, ci un rezultat al faptului că utilizatorul final navighează cu plăcerea pe site-ul clientului, petrece o experiență specială și reușește să facă achiziții fără nicio eroare. Personalizarea fiecărui proiect se reflectă în autenticitatea business-ului cu care se diferențiază față de competiție.

OptimPRO

Marketingul digital a căpătat nuanțe noi care deschid multe uși către afaceri, fie prin vânzarea serviciilor, fie prin vânzarea produselor prin magazine online. O puternică prezență online are la bază o multitudine de procese de creație, timp investit în research, materiale livrate de către client și o comunicare eficientă printr-o relație benefică de colaborare. Resursele și instrumentele de promovare existente sunt într-o continuă dezvoltare care evoluează în paralel cu tehnologia. Atragerea utilizatorilor finali se naște prin magia cu care copywriter-ul reușește să pună cuvintele în valoare, experții în reclame care generează rezultate transformate în vânzări și graficianul ce exprimă prin imagini mesajul definitoriu.

Scopul fiecărui business este crearea notorietății în online, traficul frecvent și obținerea rezultatelor prin vânzare. Cu un management bine gândit și un buget flexibil, șansele de reușită pot atinge vârful succesului.

Familia noastră

Echipa noastră

Călătoria noastră a început în anul 2017 și a început cu o echipă mică, formată din două persoane ambițioase, care au avut ca misiune să ofere cele mai bune soluții și produse informatice pentru diferite afaceri din Romania și nu numai. Echipa s-a mărit în timp, și numărul colegilor a crescut constant, având în vedere dorința noastră de a evolua și a putea să livrăm servicii și produse de calitate, în termene cât mai rezonabile pentru clienții și partenerii noștri.

Alex Anciu

Fondator
Project Manager

Irinel Mită

Partener & Senior
Web Developer

Ovidiu Mureșan

Fondator OptimPRO
UX/UI Expert

Vlad Vrăbii

Specialist marketing & SEO

Cristiana Pop

Content Creator

Ana Andrei

Specialist designer

Madalin Sas

Lead designer

Rodi Kara

Web developer

Alex Galea

Web developer